The site is loading…

Sorry, this entry is only available in Magyar. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Nagyon régen nem volt időm a saját oldalammal foglalkozni, pedig (többek között) szabadúszó webfejlesztőként eléggé fontos a portfólió naprakészen tartása. Az utóbbi időben (elmúlt két évben) elkészült odalaim sem kerültek fel semmilyen listára, úgyhogy már nagyon ideje volt egy kis időt szakítani a dolgok rendbetételére.

Eddig két weblapom volt a honlap-készítés.org és a csonkapeter.com. A terv az volt, hogy az elsőn lesznek a hivatalos, megrendelésre készült oldalak, míg az utóbbin a privát dolgaim. Aztán ez eléggé összekeveredett…

Úgyhogy most az egyszerűség jegyében az új terv, hogy a petercsonka.com vegye át mindkettő szerepét egy teljesen új designnal. Emellett még néhány egyéb funkciót is el fog látni. Számomra a legfontosabb, hogy a jelenleg használt projekt menedzsment alkalmazást egy sajátra cserélem, ami integrálva van a portfóliómmal, illetve git repositorikkal (taskok-kal), ami némi workflow egyszerűsítéssel jár.

Az új oldal továbbra is wordpress-re épül, úgyhogy elég egyszerűen sikerült átimportálni a tartalmakat az előző két oldalról ide, de letisztultabb lett. Majd igyekszem úgy is tartani. 🙂