The site is loading…

Sorry, this entry is only available in Magyar. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

kartfarm_palyaWeblap: www.gokartfarm.eu

Pálya: Szabadtéri, épített gokart pálya, rázókövekkel (még némi füves bukótér is akad), bár picit rövid

Gokartok: RIMO EVO6

Felszerelés: Bukósisak van, viszont sisakmaszk egyáltalán nincs, helyben 1200 Ft-ért lehet vásárolni

Terhelés: Átlagos fizikummal 2 futam már (karban) eléggé fárasztó

Időmérés: Van, lehet időmérőt és versenyt is menni, az eredményeket megkapod papíron

Árak: 8 perc / 2000 Ft (diák 1600 Ft), de vannak bérletek, amik eloszthatóak több versenyző között (10 alkalmas bérlettel egy menet 1600 Ft)

Létesítmények: Van büfé, illetve láttam csocsóasztalt, ugyanakkor nagyobb céges rendezvényt lehet nem szerveznék ide. A személyzet abszolút barátságos.

kartfarm_rimoEléggé el van dugva a pálya (szerencsére ki van táblázva) és talán ez a legnagyobb negatívum ami elmondható róla. Az aszfalt jó minőségű, és (főleg melegben) elég jól is tapad, a gépek többé kevésbé egyforma teljesítményt adnak le, nem Budaring szintű “aki beül abba a gépbe az az első” minőség. Előzni viszonylag nehéz, főleg kifékezések működnek a rövid egyenesek, keskeny pálya és a hasonló teljesítményű gépek miatt.
A futam alatt végig jól látható a legjobb és utolsó körök idejei amit aztán nyomtatva is egyből megkaptok. Összességében a kinti pályák között egyértelműen jobbnak tűnik a KartFarm, mint Budaring. Személy szerint pozitívumnak tekintem, hogy amikor mi arra jártunk mindig nagy volt a csend (nem volt percre tervezve, ki mikor megy pályára), úgy fest Csömör már sokaknak nagyon kiesik, pedig kifejezetten gyorsan ki lehet érni az M0-son.
Határozottan ajánlott jó időben!