The site is loading…

Sorry, this entry is only available in Magyar. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

g1Weblap: www.g1kartcenter.hu

Pálya: Fedett pálya, eredetileg mélygarázs volt

Gokartok: SODI RX8

Felszerelés: Bukósisak és sisakmaszk is van

Terhelés: Abszolút nem fárasztó

Időmérés: Van, lehet időmérőt és versenyt is menni, az eredményeket nyomtatva is megkapjátok méghozzá személyre szólóan

Árak: 8 perc / 1800 Ft (diák 1500 Ft), de vannak bérletek, amik nem átruházhatóak egymás között (3 alkalmas napi jeggyel egy menet 1666 Ft)

Létesítmények: Van lehetőség rendezvényszervezésre, a személyzet (amikor épp ideje engedi) barátságos

g1_rx8A G1 a Material Center mélygarázsában, gyakorlatilag a belváros szívében található, így a megközelítéssel gond nagyon nem lehet. Talán azt is érdemes megjegyezni, hogy a várakozó rész teljesen le van szigetelve magáról a pályáról, így talán a “legkulturáltabb” pit itt van, ugyanakkor a benzingőz hiányát páran biztos felhozzák negatívumként. 🙂
Maga a pálya, talán az leggyorsabb fedett pálya, több hosszú egyenessel, bár vannak technikásabb részek is. Meglepő módon csúszkálós tud lenni, így ide kissé más stílust kell hozni a jó időkhöz, mint a legtöbb pályára. Több kanyar is szinte kéri hogy driftelve, erőből fordulva vegye be az ember, de a jó időhöz (mint minden pályán) pont az kell, hogy a gép végig tapadjon, így vezetéstechnikailag ez a pálya is kihívás, de mégis teljesen máshogy mint mondjuk az Eurocenter GokartRing-je (ami szintén elég technikás).
Ami a gokartokat illeti, elég jó állapotú RX8-asok vannak, különbségek (mint minden bérgokart pályán) vannak közöttük, de nem eget rengetőek. A vezetésük viszont egyáltalán nem fárasztó, talán a több hosszabb egyenes, vagy a kisebb tapadás miatt, nem tudom, de itt valószínűleg egész nap elkörözgethetne az ember anélkül, hogy a karja le akarna szakadni. Akár első pályának is ideális lehet, ugyanakkor úgy érzem a kisebb tapadás miatt kicsit kilóg a pályák sorából és aztán majd később jön a meglepi egy másik pályán, így gokartozni tanulni nem hiszem, hogy ez lenne a legideálisabb. Ellenben határozottan nagyon jó szórakozás!