The site is loading…

Sorry, this entry is only available in Magyar. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Weblap: http://gokartarena.hu

Pálya: Beltéri pálya, több fajta burkolattal, nagyrészt valamilyen térkő szerű burkolattal

Gokartok: SODI RX7

Felszerelés: Bukósisak és sisakmaszk is van

Terhelés: Átlagos fizikummal 3 futam már (karban) eléggé fárasztó

Időmérés: Van, lehet időmérőt és versenyt is menni, az eredmények csak monitoron jelennek meg

Árak: 8 perc / 2000 Ft, de vannak bérletek, amik nem átruházhatóak egymás között (3 alkalmas bérlettel egy menet 1666 Ft)

Létesítmények: Úgy fest van lehetőség rendezvényszervezésre, van lézerharc is, meg pár egyéb játék. A személyzet barátságos.

Autóval elég könnyen megközelíthető, bár a belvárostól eléggé messze van. A burkolat egészen érdekes, már-már bizarr. a kör jelentős részén valamilyen térkőszerű felületen haladsz, ami nagyon tud tapadni, aztán van pár méteres sáv pont egy hajtűkanyarban ami aszfalt, vagyis teljesen más tapadású, ez először szokást igényel, mert a gép teljesen máshogy viselkedik rajta. Illetve van egy a teljes pályát átszelő vékony csatornafedél is, amin meg meg tud csúszni, de ez elég keskeny általában inkább csak hangja van ahogy átmész rajta. Az egészben a legfurább, hogy a pálya ezeknek köszönhetően kifejezetten szórakoztató.