The site is loading…

Sorry, this entry is only available in Magyar. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A cégnél mostanában eléggé ráálltunk, hogy havi egyszer ellátogatunk valamelyik bérgokart-pályára szagolni egy kis benzingőzt. 🙂 Szerencsére nem ragadtunk le egy helyen, hanem szisztematikusan elkezdtük végiglátogatni az összes Budapest környéki pályát, mindenhova minimum kétszer látogatunk el és alkalmanként legalább 2-3 futamot megyünk.

Amúgy mindenkinek azt ajánlanám, hogy ha csak nincs rá nyomos indok, ne ragadjatok le egy pályánál, elég komoly különbségek tudnak lenni köztük, érdemes körbejárni. Ettől függetlenül a következő pár bejegyzéssel igyekszek segíteni azoknak, akik belekezdenének a gokartozásba, de nem tudják merre induljanak. Előre bocsátom, a pályalista nem teljes, a lenti észrevételek pedig abszolút szubjektívek, pár teljesen amatőr pilóta megfigyelésein, tapasztalatain alapul. Igyekeztem nemcsak magáról a pályáról és gépparkról de az összes szolgáltatásról írni, de egészen biztosan mindenhol hagytam ki dolgokat, így erősen ajánlott az egyes pályák weblapjain is körülnézni.

Az átláthatóság (és kezelhetőség) kedvéért minden pályának lesz saját bejegyzése és ide linkelem őket.

Mindenkinek benzingőzös (és karambolmentes) körözést! 🙂

Az általunk meglátogatott pályák (a látogatások sorrendjében):