The site is loading…

Sorry, this entry is only available in Magyar. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

9571-IMG_2644Weblap: www.gokartring.hu

Pálya: Fedett pálya, eredetileg mélygarázs volt

Gokartok: SODI RX7 (illetve már az oldaluk szerint SODI RT8-ak is vannak, de azokat még nem próbáltuk)

Felszerelés: Bukósisak és sisakmaszk is van

Terhelés: Átlagos fizikummal 3 futam már (karban) eléggé fárasztó

Időmérés: Van, lehet időmérőt és versenyt is menni, az eredményeket nyomtatva is megkapjátok

Árak: 8 perc / 2200-2300 Ft, de vannak bérletek, amik átruházhatóak egymás között (10 alkalmas bérlettel egy menet ~2000 Ft)

Létesítmények: Van lehetőség rendezvényszervezésre, van pár egyéb játék. A személyzet barátságos.

5458-IMG_2619Az Eurocenter Óbuda teremgarázsában berendezett pálya volt az első amit így céges keretek között meglátogattunk. Lévén egy pláza parkolójában van, a megközelítéssel túl sok baj nem lehet. Kifejezetten technikás, közepesen hosszú (400 méter körüli) pálya, ami talán az egyik legnagyobb kihívás fizikálisan és vezetéstechnikában is. Az RX7-esek között bár voltak eltérések, nem beszélhetünk extrém különbségekről. Érdekes még megjegyezni, hogy a gokartok meglehetősen máshogy tudnak viselkedni évszaktól függően (ami vicces, lévén fedett pályás a pálya), mégpedig azért mert évszaktól függően más típusú gumiszetteket raknak fel. Egyébként ez az időeredményeken is meglátszik.
Futam közben láthatóak a leggyorsabb körök és nyomtatva is odaadják az eredményeket. A pálya kifejezetten fárasztó, talán a legfárasztóbb az összes közül, úgy vettük észre, hogy már 3 futam is eléggé le tudja zsibbasztani az ember karját. Ugyanakkor nagyon jó pálya, tényleg technikás, de vannak gyors részek is. Első pályának lehet nem ezt választanám kezdőknek, de rengeteget lehet rajta tanulni.