The site is loading…

Sorry, this entry is only available in Magyar. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Piramis Ingatlan Sárvár   Hitel   és ingatlanközvetítő irodaMár egy jó ideje kész van az új Piramis Ingatlan webes rendszere, csak most jutottam el odáig, hogy valami szösszenet is szülessen róla. Mint azt múltkor is írtam, ez a lap már design-jában is eléggé eltér a megszokott oldalaimtól, a magról nem is beszélve.

Alapvetően az előző postban írtak állnak, csak a kiemelt ingatlanok száma lett visszavéve oldalanként 6-ra, mert a sok adattal rendelkező ingatlanok szövegei eléggé terjengősek lettek, és megnyúlt a lap.

A főoldalra bekerültek még a címkéknek nevezett linkek, azon egyszerű okból, mert a robotok nem találtak el a lista lapokra a form-on keresztül (ez érthető is így az elején). Mindenesetre reménykedem benne, hogy most, hogy bekerült a sitemap, és párszor már átindexelte az oldalt a google hamarosan kidobhatom őket.

Bővült egy kicsit a keresőrendszer is, hogy még pontosabban lehessen az igények szerinti listázásokat végrehajtani.

A design már nem nagyon változott csak a jQuery kódok kerültek be, illetve cross-browser hibajavítások történtek. Plusz optimalizáltam a kódot seo miatt, volt pár nem várt baki benne.

Mindenesetre most már az ingatlanok feltöltése zajlik, bár viszonylag lassan. Kereső-optimalizációval még lesz munka, de az on-site optimalizáció véget ért, most kicsit kívülről rugdosom.